‧Finely selected from FDA certified GMP manufacturers
‧No pesticides, heavy metals, and microbiological
‧All herbs are 100% authentic and free from any artificial color, additives or preservatives
Store hours: Tuesday and Thursday 10am - 2pm. Buy $199, get U.S. domestic FREE Shipping (excluded HI, AK).
3 John 1:2 Dear friend, I pray that you may enjoy good health and that all may go well with you, even as your soul is getting along well.
Product Features
Finely selected from FDA certified GMP manufacturers, our Chinese herbs follow intensive quality control and 3rd party laboratory testing for pesticides, heavy metals, and microbiological to ensure the superior quality and potency. All herbs are 100% authentic and free from any artificial color, additives or preservatives, containing without any sulfur, chlorine or aluminum phosphate. Meticulously formulated by oriental doctors,
Dang Gui, Chuan Xiong, Shu Di Huang, Bai Shao, Huang Chi, Rou Gui, Dang Shen, Gan Chao, Bai Zhu, Fu Ling, Da Zhao, Gou Qi ZiNet Wt. 100g Vegetarian
Add 3~4 lbs meat and one pack of Shi Quan Da Bu into 7~10 cup of purified water.
Cook for 30 to 40 minutes.
Replace meet with vegetable for vegetarians.
Questions
Q1. Shiquan prescription contains the four medicinal materials of Siwu prescription. Can men take it?
Answer: The four things can be eaten by men and women. The prescription of Siwu Decoction does not contain female hormones, so men can take it with peace of mind, and will not cause adverse effects on physiology.
Q2. Chinese doctors said that I have a yin deficiency physique. Can I eat perfection?
Answer: Shiquanda tonic is to replenish qi and blood and tend to be warm. If you are of yin deficiency, you should use it with caution. People with yin deficiency physique have clinical symptoms, such as fever in the hands and feet, excessive sweating at night, dry mouth and tongue, reddish tongue with little tongue coating, or even no coating. It is recommended that you find a traditional Chinese medicine doctor to treat it carefully and prepare a medicated diet suitable for your physique.
Q3. Since Shiquan Dabutang is so good for the body, can I take it when I have a cold?
Answer: Traditional Chinese medicine believes that it is usually not appropriate to take tonics when a cold is taken to prevent it from affecting the evacuation of external pathogens. If the patient has always had a deficiency of blood and qi, he can wait for the cold to recover before appropriate tonics.
Q4. Can I take Shiquan Da Tonic Soup during menstruation? Or do I have to wait for the menstrual period to eat?
Answer: Women are not suitable for tonic during menstruation. It is recommended to start using it after menstruation is over.
Q5. Can I eat Shiquan Da Tonic Soup for confinement? When is it appropriate to eat?
Answer: Women with postpartum physical weakness are very suitable to eat Shiquanda Tonic Soup, which can usually be eaten three weeks after delivery.
Q6. My children love to drink Shiquan Datang soup with me, can they eat it?
Answer: Appropriate dietary supplements are also good for children. The meat or ingredients in Shiquan Da Tonic Soup can supplement the protein needed for growth and development.
Q7. I didn't like to take Chinese medicine since I was a child. Will Shiquan Dabutang be very bitter?
Answer: The medicinal materials of Shiquan Dabutang do not have bitterness, but if you don't like the taste of Chinese medicine, it is recommended to add more meat or ingredients and water to cook, the taste of Chinese medicine will be lighter. Shiquan Dabu Decoction contains the ingredients of roasted licorice. In addition to nourishing the spleen and stomach, the sweet taste also increases the deliciousness and aroma of the medicated diet. Therefore, Shiquan Dabu Tang is not bitter, but has a light licorice fragrance and sweet taste, which is suitable for all ages.
Q8. Can Shiquan tonic diet be dry fried? That is, three bowls of water are boiled into one bowl of water.
Answer: Chinese herbal medicated diet packs can be fried in dry, but the effect will be better by adding ingredients to cooking.
Q9. I have a hot physique, is it suitable to take the Ten Complete Supplements?
Answer: Shiquan Dabu is a warming tonic and can be consumed in moderation for general physiques. People with hot physiques are advised to choose appropriate tonic methods after examination by a Chinese medicine practitioner.
Q10. I have a history of gout, can I take medicated diet?
Answer: Patients with gout are advised to adjust their acidic body to weakly alkaline body. After the gout is improved, they should come to medicated diet.
Q11. I am a vegetarian. You suggest to cook a vegetarian soup with a tablespoon of bitter tea oil. Why is that?
Answer: The ingredients are usually less or lacking in oil. Adding bitter tea oil can boil the oil-soluble active ingredients in Chinese medicinal materials. You can also add good oil by the way to increase the deliciousness of the Shiquan Dabu soup.
Expiration Date: 12/2026
I made this once, and ended up eating some of the items in the stew I made. I would recommend chicken and adding some rice noodles to this. Will need a bit of other things to make this taste good like some salt but the meat can take care of some of that. I had been feeling sluggish and weak after being sick and this was very helpful in after sickness recovery. Some of the items are not so good texture wise to directly eat so I suggest putting those in a cheesecloth bag and chewing those separately and spitting them out much like you would a tobacco product (in order to get the juices out). You can easily sort the ingredients on a tray and decide which to put in and which to put in the bag. I felt like I was 20 again, and my gout went away quickly, and my joints felt better. This is a miracle in a soup mix. The Blue one also I did a few weeks later. This one I think was supposed to detox blood and give energy and it definitely does that as described.
我從小不喜歡吃中藥,但是這款十全大補很不一般,不會苦,有點甜,中藥味雖然重但是喝起來很順很順,喝了還會想喝。我會加很多水,可以煮一大鍋分好幾次吃,很划算。
味道很好,全家都喜歡吃,不像之前買的中藥包,這款就是很好吃,湯頭有點甘甜,冬天吃了比較不怕冷。我住舊金山即使夏天也是涼涼的,夏天吃也很舒服,只是會比較容易口渴,多喝一些水就好了!
月經結束後,吃一帖,下個月的月經都不會痛。我還有吃氨基酸鈣鎂,天天吃,兩個月後,長年的經痛就不見了。
Thanks for subscribing!
This email has been registered!
Product | SKU | Description |
---|